Afbeelding

DNS-records Controlepaneel Odin

Dit is alleen mogelijk als u een abonnement heeft waarbij u gebruik kunt maken van het Controlepaneel.

DNS-records wijzigen in het Controlepaneel Odin

Ga in het controlepaneel naar ‘Website’  en klik op de betreffende domeinnaam.
Kies ‘DNS’ en vervolgens ‘DNS Records’.

Nieuw DNS-record toevoegen

• Klik in het scherm op ‘Nieuw DNS record toevoegen’ / ‘Add New DNS record’.
  • Kies het gewenste type record en vul de benodigde gegevens in.

Beschikbare type DNS-records

A
AAAA
CNAME
NS
MX
SRV
TXT

DNS-records InterNLnet oud en Vuurwerk

Indien je DNS-records gewijzigd wilt hebben die op het oude InterNLnet platform staan, mail deze dan naar info@internl.net.

Voor DNS-records die op het platform van Vuurwerk staan, ga je naar service.vuurwerk.nl of mailt naar ta@internl.net.

Op deze platforms is het namelijk niet mogelijk om zelf (alle) DNS-records te wijzigen.

← Terug naar Support-overzicht